Istoric


Cabinetul de obstetrica ginecologie Genesium Co SRL a fost fondat in anul 1992 si este unul dintre primele 3 cabinete de profil infiintate in Timisoara, avand ca obiectiv diagnosticul si tratamentul in ambulator al afectiunilor ginecologice, depistarea si urmarirea gravidelor pe parcursul sarcinii si activitati in domeniul contraceptiei si planificarii familiare prin colaborarea cu firma “SECS”.

Treptat activitatea cabinetului s-a diversificat, pe langa laboratorul de citologie si anatomie patologica introducandu-se inca un laborator de analize medicale, dozarile hormonale constituind o noutate binevenita in investigarea infertilitatii de etiologie ovariana.

Noutate absoluta a constituit-o si introducerea histeroscopiei in diagnosticul si tratamentul afectiunilor uterine, cabinetul fiind dotat cu un histeroscop Olympus.

In 1996 s-a deschis un al doilea punct de lucru prin colaborarea cu Clinica Brol Medical Center, cu aceasta ocazie adaugandu-se noi servicii/aplicatii, prin introducerea chirurgiei laparoscopice in tratamentul sterilitatii feminine precum si a chirurgiei histeroscopice bipolare in mediu salin, tip Versapoint. Experienta noastra in acest domeniu a constituit statistica lucrarii de doctorat al Dr. Constantin Olaru sustinuta in 2000 – Histeroscopia, diagnostic si tratament.

S-au facut pasi importanti si in domeniul medicinei fetale. Ca urmare a preocuparii noastre permanente de a obtine informatii noi, cabinetul a fost dotat cu un ecograf 3D/4D Voluson E8. Calitatea de exceptie a imaginilor obtinute cu acest aparat precum si posibilitatile de diagnostic sunt de cea mai inalta precizie si calitate actual posibile.Personal medical


Echipa de medici a cabinetului Genesium este formata din specialisti cu o vasta experienta obtinuta prin munca de zi cu zi si dublata de participarea activa la numeroase congrese nationale si mai ales internationale.

  • Dr. Olaru Constantin, medic primar obstetrica-ginecologie
  • Dr. Olaru Flavius, medic specialist obstetrica-ginecologie
  • Dr. Olaru Luciana, medic specialist gastroenterologie
  • Dr. Narad Viviana, medic specialist chirurgie plastica-estetica-reconstructiva, preparator universitar chirurgie plastica
  • Dr. Narad Gaurav, medic specialist chirurgie plastica-estetica-reconstructiva
  • Dr. Cernat Laura, medic primar laborator - biologie moleculara
  • Dr. Erdelean Izabella, medic specialist obstetrica-ginecologie
  • Dr. Moldovan Mihaela, medic primar anatomopatolog
  • Dr. Jenariu Stana, medic primar laborator
  • Dr. Cojocaru Constantin, medic primar ATI

Permanent am incercat sa evoluam din punct de vedere al tehnicii si al performantei in domeniul obstetricii si ginecologiei. Vrem sa fim cei care daca vom fi solicitati de dvs, sa fim garantul unui diagnostic de certitudine si in acest caz, sa va rezolvam la cel mai inalt nivel profesional problema tratamentului care se impune.Perspective


Utilizarea unui colposcop Olympus cu inalta rezolutie in studiul cazurilor cu leziuni displazice ale colului, precum si depistarea “zonelor fierbinti” ale unor cancere de col incipiente utilizand ecografia 3D si PDoppler cu ajutorul aparatului Voluson E8 Expert.Noutati


In luna mai 2012 a fost inaugurat un sediu secundar al firmei Genesium unde este implementata noua tehnologie de depistare a cancerului de col uterin. Astfel, aici va fi posibila depistarea celor 2 proteine E6, E7, absolute necesare declansarii si derularii procesului canceros, proteine prezente numai in componenta celor 14 tipuri de HPV care sunt catalogate ca fiind cu risc inalt de oncogeneza. Acest lucru este foarte important deoarece prezenta celor 2 oncoproteine la persoanele care prezinta leziuni ale colului si doresc in viitor si sa devina mamici, atitudinea trebuie nuantata fata de persoanele intre 30 si 40 de ani la care acest deziderat nu mai exista. Metoda a fost aprobata si in SUA de catre FDA in 2011. Fata de tipizarea ADN, metoda noastra este mai specifica (98.5%) si se adreseaza in special cazurilor de rezultate fals negative ale tipizarii ADN (pana la 25%).